Categories Sofrada Sıfır Atık

Sofrada Sıfır Artık Projesi Selçuklu’da  

ÇEKUD, AKÇED, Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu  İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile yürütülecek olan Sofrada Sıfır Artık Projesi kapsamında, eğitimleri gerçekleştirecek eğitici öğretmenlere israf ve tüketim alışkanlıkları konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

ÇEKUD Genel Sekreteri ve Eğitim Proje kordinatörü tarafından eğitici öğretmenlere verilen konferanslarda , “Sofrada Sıfır Artık”ın anlamının ve öneminin yanı sıra ortaya çıkan artık ve atığın ülkemiz ve uluslararası boyutu, israfın engellenmesi ile hem bireylerin hem de ülkemizin muhtemel kazanımları ayrıca israfın doğaya etkileri anlatıldı.

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*